Hesabım
    Hüseyin Rahmi Gürpınar Uyarlaması "Cadı"dan Yeni Fragman!

    Başrollerinde Furkan Andıç ve Buse Meral’in yer aldığı "Cadı"dan yeni fragman ve afiş paylaşıldı.

    Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından ilhamla beyaz perdeye aktarılan, psikolojik gerilim türündeki "Cadı" filmi için geri sayım başladı. 26 Nisan'da vizyona girecek filmden yeni bir fragman ve vizyon afişi paylaşıldı.

    Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde geçen gerilim filminde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla Naşit Nefi Efendi ile evlendirilmesi ve yaşadığı köşk hakkındaki Cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışması anlatılıyor.

    WOW Studios

    Furkan Andıç'ın Naşit Nefi Efendi'ye, Buse Meral'in ise Fikriye'ye hayat verdiği "Cadı"nın oyuncu kadrosunda; Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Elif Ürse, Manolya Maya, Hüseyin Soyaslan, Cengiz Orhonlu, Dilara Duman, Yağız Ata Dinçer, Ekin Pasvanoğlu ve Türk Sineması’nın usta isimlerinden Nur Sürer gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.

    Erman Bostan’ın senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini üstlendiği, WOW STUDIOS yapımıyla gerçekleşen filmin müziklerinde ise "Adını Feriha Koydum", "İstanbullu Gelin" gibi dizilerde de imzaları olan Ercüment Orkut, Cem Tuncer, Sabina Khujaeva'nın imzası bulunuyor.

    Gerilimli ve sürükleyici hikayesiyle "Cadı" 26 Nisan’da A90 Pictures dağıtımıyla sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top