Hesabım
    Frank Sinatra'nın Kızı, Scorsese'nin Leonardo DiCaprio'lu Biyografi Filmine Tepki Gösterdi

    Nancy Sinatra, Martin Scorsese'nin oyuncu seçimlerini onaylamıyor...

    .

    Geçen hafta usta yönetmen Martin Scorsese'nin, Sinatra rolünde Leonardo DiCaprio'nun ve Ava Gardner rolünde Jennifer Lawrence'ın yer alacağı yeni bir Frank Sinatra biyografisi üzerinde çalıştığı ortaya çıkmıştı.

    Variety'nin haberi duyuran makalesinde, Sinatra'nın mirasını kontrol eden kızı Tina Sinatra'nın henüz filme onay vermediği ancak Scorsese'nin yine de başroller için bu isimlerle anlaştığı belirtiliyordu.

    Martin Scorsese'den Frank Sinatra Filmi Geliyor: Leonardo DiCaprio ve Jennifer Lawrence Başrolde!

    Filmin akıbeti şimdilik belirsiz ancak görünüşe göre Frank Sinatra'nın en büyük kızı ve başarılı şarkıcı Nancy Sinatra'nın filme itirazı var. World of Reel'ın bildirdiğine göre, Nancy Sinatra Twitter'da babası ve eşi Ava Gardner'ın bir fotoğrafıyla birlikte "Üzgünüm Leo ve JLaw, asla onlar olamayacaksınız" diyen bir gönderiyi yeniden paylaştı.

    World of Reel

    Scorsese daha önce 2014 yılında Sinatra'nın biyografisini çekmeyi düşünüyordu ancak mirasçıları tarafından engellendi. Birkaç yıl sonra The Toronto Sun'a, bu engelin muhtemelen Sinatra'nın hayatı hakkında hiçbir şeyi saklamak istememesine bağlı olduğunu belirtti:

    Bazı şeyler bir aile için çok zordur ve bunu tamamen anlıyorum ama eğer benden bunu yapmamı bekliyorlarsa bazı şeyleri geri alamazlar. Sorun şu ki adam çok karmaşıktı. Herkes çok karmaşık; ama özellikle Sinatra.

    Henüz projeye bağlı bir stüdyo yok ancak Variety makalesinde, Sony'nin şu anda öncü olduğu söyleniyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top