Hesabım
    "Atlas" Fragman: Jennifer Lopez Yapay Zekaya Karşı!

    Netflix'in yeni bilim kurgu filmi, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmek zorunda kalan bir veri analistini konu alıyor.

    Netflix, 24 Mayıs'ta yayınlanacak bilim kurgu ve aksiyon gerilim filmi "Atlas"ın tam uzunluktaki fragmanını yayınladı. Filmin başrolünde, "The Mother"ın başarısının ardından yayın platformundaki bir sonraki önemli rolünü üstlenen Jennifer Lopez yer alıyor.

    Yapay zekayı ve şu sıralar yoğun bir şekilde gündemde olan potansiyel tehlikelerini konu alan hikayenin merkezinde, yapay zekaya derin bir güvensizlik besleyen, zeki ama insanlardan hoşlanmayan bir veri analisti olan Atlas Shepherd (Lopez) yer alıyor.

    Shepherd yakın bir gelecekte, ortak ve gizemli bir geçmişi paylaştığı firari bir robotu yakalama görevine katılır. Ancak planları ters gittiğinde ve yabancı bir gezegene düştüğünde, insanlığın geleceğini yapay zekadan kurtarmak için yine yapay zekaya güvenmekten başka seçeneği kalmaz.

    Yönetmenliğini "San Andreas" yönetmeni Brad Peyton'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Simu Liu, Sterling K. Brown, Mark Strong, Abraham Popoola ve Lana Parrilla yer alıyor. Filmin senaryosunu Leo Sardarian ve Aron Eli Coleite kaleme aldı.

    Brad Peyton film hakkında şunları söylüyor: "Atlas'ın kalbi gerçekten güven ve insanlara güvenmenin ne kadar zor olduğu ile ilgilidir. Atlas, hayatını alt üst eden bir travma geçirdikten sonra güvenmeyi öğrenen bir kadının gözünden anlatılıyor. Yaşamlarımızda bir şekilde, şekilde veya biçimde nasıl derin, anlamlı ilişkilere sahip olmamız gerektiğinin bir hatırlatıcısıdır. Her şeyi kendi başınıza yapamazsınız; Belli bir noktada insanlara güvenmeyi seçmeli ve onları içeri almalısınız.”

    Lopez ise şunları ekliyor: "Bunun büyük bir bilim kurgu aksiyon filmi olmasını sevdim ama özünde bir dostluk hikayesi ve bir bakıma da bir aşk hikayesi. Her şeyi her zaman bir aşk hikayesi olarak görüyorum ama bu bir aşk hikayesi. Felaket koşullarında bağlantı kuran ve birbirlerine nasıl daha insan olunacağını öğreten iki varlık arasındaki farklı türden bir sevgi."

    "Atlas" 24 Mayıs'ta Netflix'te!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top