Hesabım
    Amazon, Canlı Aksiyon "He-Man" Filminin Tarihini Belirledi

    Netflix'in iptal ettiği "Masters of the Universe" filminin haklarını alan Amazon MGM Studios projeyi hızlandırdı.

    .

    Uzun süredir çalışmaları devam eden canlı aksiyon "Masters of the Universe" film projesi, Amazon MGM Studios ve Mattel Films'in vizyon tarihini belirlemesiyle hız kazandı. Film 5 Haziran 2026'da dünya çapında vizyona girecek.

    Filmi, Travis Knight (Kubo and the Two Strings, Bumblebee) yönetirken, senaryoyu Chris Butler yazacak. Proje Netflix'te geliştirilirken, senaryo taslaklarını David Callaham, Aaron ve Adam Nee ile birlikte yazmıştı, ancak yaklaşık 30 milyon dolar harcanan bu versiyon iptal edildi ve film haklarını Amazon devraldı.

    Hikaye, bir uzay gemisiyle Dünya'ya düşen ve Eternia'daki evine tek bağlantı olan büyülü Güç Kılıcından ayrılan on yaşındaki Prens Adam'ı tanıtıyor. Neredeyse yirmi yıl kılıcın izini süren Prens Adam, kendi gezegenini İskeletor'un kötü güçlerine karşı savunmak için uzaya geri gönderilir.

    Ancak böylesine güçlü bir kötü adamı yenmek için Prens Adam'ın öncelikle geçmişinin gizemlerini ortaya çıkarması ve He-Man olması gerekecek: Evrendeki en güçlü adam!

    Daha önce filmin başrolünde Kyle Allen'ın rol alacağı söylenmişti. Fakat proje Amazon'a geçtikten sonra, oyuncu kadrosu hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Robbie Brenner, Todd Black, Jason Blumenthal ve Steve Tisch yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top