Hesabım
    Mel Gibson ve 50 Cent'li Aksiyon Filmi "Boneyard"dan Fragman

    Gerçek bir suçtan esinlenen aksiyon gerilim filmini Asif Akbar yönetti.

    Lionsgate, yönetmen koltuğunda Asif Akbar'ın oturduğu (The Commando) yeni aksiyon gerilim filmi "Boneyard" için bir fragman yayınladı.

    Gerçek hayattaki olaylardan esinlenen film, kalıntıları New Mexico çölünde bulunan on bir kadın ve kız çocuğunun öldürülmesinden sorumlu olan katilin izini sürmeye yönelik bir soruşturmayı konu alıyor.

    Çölde iskelet kalıntıları bulunduğunda, Polis Şefi Carter (Curtis "50 Cent" Jackson), Dedektif Ortega (Brian Van Holt) ve Ajan Petrovick (Mel Gibson) birlikte hareket etmeye başlarlar. Bu çok kurumlu çabada, her birinin gündemleri ve yöntemleri çatışırken karmaşık bir entrika ağı her yöne şüphe saçar.

    "Boneyard"ın oyuncu kadrosunda Brian Van Holt, 50 Cent ve Mel Gibson'ın yanı sıra Nora Zehetner (The Right Stuff) ve Michael Sirow (The Wrath of Becky) yer alıyor.

    Yönetmen Asif Akbar "Boneyard"ın senaryosunu da Vincent E. McDaniel, Hank Byrd ve Koji Steven Sakai ile birlikte yazdı. Colin Bates filmde yapımcı olarak görev yapıyor.

    Haziran ayında ABD'de vizyona girecek ve dijital olarak yayınlanacak olan "Boneyard"ın ülkemizdeki vizyon tarihi henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top