Hesabım
    Mark Wahlberg ve Halle Berry'li "The Union"dan İlk Kareler!

    Netflix'te yayınlanacak aksiyon komedisinde J.K. Simmons da rol alıyor.

    Netflix

    Netflix'in 16 Ağustos'ta yayınlanacak aksiyon komedisi "The Union"dan ilk kareleri Entertainment Weekly yayınladı.

    Filmin başrollerini paylaşan Mark Wahlberg ve Halle Berry, mavi yakalı casusları canlandırıyor ve ilk görsellerde aksiyona hazır görünüyor. J.K. Simmons ise bu gösterişsiz casus ikilisinin patronuna hayat veriyor.

    EW

    New Jersey'li inşaat işçisi Mike (Wahlberg), hala memleketinde annesiyle birlikte yaşayan kendi halinde bir adamdır. Birdenbire eski aşkı Roxanne (Berry) ile yeniden bir araya gelir, ancak Roxanne'in ilgilendiği romantik bir buluşma değildir; o, son görevinde yardıma ihtiyacı olan gizli bir ajandır.

    Mike çok geçmeden kendini Tom Brennan (Simmons) liderliğindeki mavi yakalı casusluk ajanlarından oluşan bir ekip olan "The Union"ın içinde bulur.

    EW

    Filmin oyuncu kadrosunu Mike Colter (Luke Cage), Jackie Earle Haley (Lincoln), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Suicide Squad), Alice Lee (Zoey's Extraordinary Playlist) ve Jessica De Gouw (Underground) tamamlarken, yönetmenliği Wahlberg yapımı "Entourage"ın 23 bölümünü yöneten Julian Farino üstleniyor.

    EW

    İkisi de ilk çıkışlarını 1990'larda yapan Berry ve Wahlberg, "The Union" ile ilk kez bir araya geliyor. Walhberg, Entertainment Weekly ile yaptığı röportajda, kendisininki kadar kapsamlı bir aksiyon filmi özgeçmişine sahip olan rol arkadaşı için övgülerde bulundu:

    "O inanılmaz bir formda ve onun inandırıcı olması konusunda endişelenmenize gerek yok. "Her zaman onun büyük bir hayranı oldum ve çalışmalarının da hayranı oldum. Halle ile bir şeyler yapmak çok kolay ama aynı zamanda mutlak bir keyif."

    "The Union" 16 Ağustos'ta Netflix'te!

    EW

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top