Hesabım
    Daisy Edgar-Jones ve Glen Powell'lı "Kasırgalar"dan Yeni Fragman

    19 Temmuz'da vizyona girecek olan "Kasırgalar" (Twisters) filminden yeni bir fragman yayınlandı.

    Universal Pictures, başrollerini Daisy Edgar-Jones ve Glen Powell'ın paylaştığı "Kasırgalar" (Twisters) filminden yeni bir fragman yayınladı.

    Eski bir fırtına avcısı olan ancak hayatına New York City'de güvenli bir şekilde ekranlarda fırtınaları inceleyen Kate Cooper (Daisy Edgar-Jones), çığır açan yeni bir izleme sistemini test etmesi için arkadaşı Javi (Anthony Ramos) tarafından açık ovalara geri çağırılır.

    Kate'in yolu burada, gürültülü ekibiyle fırtınaları kovalayan maceralarını yayınlamaktan keyif alan, çekici ve pervasız sosyal medya süperstarı Tyler Owens (Glen Powell) ile kesişir.

    Fırtına mevsimi yoğunlaştıkça, daha önce hiç görülmemiş korkunç olaylar ortaya çıkar ve Kate, Tyler ve rakip takımları, hayatlarının mücadelesinde kendilerini Oklahoma'nın merkezinde birleşen çok sayıda fırtına sisteminin yolunda bulurlar.

    "1996'da gişe rekorları kıran Twister'ın güncel bölümü" olarak özetlenen filmin yönetmen koltuğunda Lee Isaac Chung oturuyor. Senaryoyu ise Mark L. Smith kaleme aldı.

    Brandon Perea, Sasha Lane, Daryl McCormack, Kiernan Shipka, Nik Dodani ve Maura Tierney oyuncu kadrosunu tamamlarken, Frank Marshall ve Patrick Crowley yapımcılığı üstleniyor.

    "Kasırgalar" 19 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top