Hesabım
    Peter Farrelly'den Sylvester Stallone Klasiği "Rocky"nin Yaratılışını Anlatan Film Geliyor

    "I Play Rocky" adlı filmi, Oscar'lı "Green Book" filminin yönetmeni Peter Farrelly yönetecek.

    .

    Peter Farrelly (Green Book, Ricky Stanicky), Sylvester Stallone'nin 1976 tarihli ufuk açıcı boks filmi "Rocky"yi nasıl çektiğinin hikayesinden esinlenen bir filmi yönetmeye hazırlanıyor.

    "I Play Rocky" adlı filmin resmi özetinde, doğrudan Stallone'un adının verilmiyor ve bu özete göre film, büyük bir film stüdyosunun satın almak istediği bir senaryoyu yazan, yüzü kısmen felçli ve konuşma engelli, mücadele eden bir aktörü konu alıyor.

    Ancak aktör başrolü oynayamadığı sürece senaryoyu satmayı, hayatını değiştirecek bir para teklifini reddediyor; bunun yerine başrolde kendisinin yer aldığı filmi çekmek için üç kuruşa çalışıyor.

    Bir sinema efsanesi olarak anılan "Rocky", 1976'nın en yüksek hasılatını yapan film oldu ve 10 Akademi Ödülü adaylığı alarak En İyi Film, En İyi Yönetmen (John G. Avildsen), En İyi Kurgu dallarında Oscar'a uzandı.

    Yaklaşan Cannes Film Festivali'nde satışa çıkacak filmde, Stallone'dan ilham alan karakter için oyuncu seçimleri sürüyor. Peter Gamble (Office Uprising) senaryoyu yazarken Farrelly, Toby Emmerich ve Christian Baha yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top