Hesabım
    Yüzüklerin Efendisi Serisinin Yeni Filmi "The Hunt of Gollum"dan İlk Detaylar!

    2026'da vizyona girecek filmde, Andy Serkis Gollum rolüne geri dönüyor!

    New Line Cinema

    Geçen yılın Şubat ayında, Warner Bros. Pictures ve New Line'ın J.R.R. Tolkien'ın "Yüzüklerin Efendisi" ve "Hobbit" kitaplarını temel alan daha fazla canlı aksiyon filmi geliştirmeye hazırlandığı haberi geldi.

    Warner Bros. Discovery, bir yatırımcı görüşmesi sırasında, hak sahipleri Embracer Group AB ile, "geçmişi onurlandırmak, geleceğe bakmak ve kurallara bağlı kalmak" planıyla yeni filmler geliştirmelerine olanak tanıyan çok yıllık bir anlaşma imzaladığını duyurdu.

    Şirketin bu sabahki yatırımcı görüşmesinin bir parçası olarak şirket, planlanan bu yeni filmlerden ilkinin "The Hunt for Gollum" başlığıyla 2026'da vizyona gireceğini doğruladı.

    Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, projenin senaryo geliştirme sürecinin ilk aşamalarında olduğunu ekledi. Ayrıca Andy Serkis'in Gollum rolüne geri döneceği ve aynı zamanda projeyi yöneteceği doğrulandı.

    Orijinal Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit üçlemelerini yöneten Peter Jackson ve yazar ortakları Fran Walsh ile Philippa Boyens, yeni filmin yapımcılığını üstlenecek ve "yolun her adımında" projeye dahil olacak.

    New Line, bu yılın sonlarında bağımsız bir animasyon filmi olan "The Lord Of The Rings: The War Of Rohirrim"i yayınlayacak. Amazon Prime dizisi "Rings of Power"ın ise ikinci sezonu bu yıl izleyicilerle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top