Hesabım
    Mahershala Ali ve Tom Hardy, Suç Gerilim Filmi "77 Blackout" İçin Bir Araya Geliyor

    "No Time to Die" yönetmeni Cary Joji Fukunaga, yeni polisiye gerilim filmi için başrollerini buldu.

    .

    Oscar ödüllü Mahershala Ali ve beğenilen İngiliz aktör Tom Hardy, Black Bear'ın Cannes pazarında alıcılarla buluşturacağı polisiye gerilim filmi "77 Blackout"ta başrolleri paylaşacak.

    Filmi, "No Time to Die" ve "True Detective"in ilk sezon yönetmeni Cary Joji Fukunaga yönetiyor. Senaryoyu Frank John Hughes kaleme aldı ve Fukunaga son revizyonnları yaparak çekime hazırladı.

    "77 Blackout" filminin hikayesi 1977'de geçiyor. Beş haydut polis memuru, Hong Kong Üçlüleri, İtalyan mafyası ve Harlem mafyasından oluşan üç büyük suç kalesini bir gecede soymak için bir plan hazırlar.

    Ancak soygun gecesi New York'ta bir elektrik kesintisi yaşanınca ekibin planları altüst olur. Beş polis memuru, içlerindeki şeytanlarla ve kendi ahlaki kaygılarıyla yüz yüze gelmek zorunda kalırken beklenmedik bir kaos ve kargaşa ortamına sürüklenir.

    Ali, Ray Butler, Hardy ise Eddie Boyle karakterlerine hayat verecek. Diğer karakterleri canlandıracak isimler için seçmeler sürüyor.

    "Oppenheimer"ın yapımcısı Charles Roven, The Cut'tan Aaron Ginsburg ile William Green ve Atlas Entertainment'tan Madison Weireter da projede yapımcı olarak yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top