Hesabım
    Adam Sandler'lı "Happy Gilmore 2" Geliyor

    Netflix bir süredir konuşulan "Mutlu Gilmore 2" projesini resmen açıkladı.

    .

    1996 yapımı sevilen golf komedisi "Happy Gilmore"un (Mutlu Gilmore) devam filmi Netflix'te yapım aşamasında ve orijinal yıldız Adam Sandler geri dönmeye hazırlanıyor.

    Sandler, Dennis Dugan'ın yönettiği ve hâlâ en ünlü eserlerinden biri olan orijinal spor komedisinde hem başrol oynadı hem de ortak yazar olarak yer aldı.

    Filmde, Happy Gilmore, öfke kontrolü sorunları yaşayan ve golf konusunda yeteneği olduğunu keşfeden bir hokey oyuncusudur. Happy, büyükannesinin evini kurtarmak için para kazanmak amacıyla golf turu turuna katılır.

    Turnuvada Shooter McGavin (Christopher McDonald) adında kibirli bir golf profesyoneliyle karşı karşıya gelir. Yardımcı oyuncular arasında Julie Bowen, Carl Weathers ve Bob Barker da vardı.

    McDonald geçtiğimiz Mart ayında Sandler'ın beklenmedik bir karşılaşma sırasında filmin ilk taslağını bitirdiğini açıklayarak devam filmi söylentilerini alevlendirmişti.

    "Happy Gilmore 2" filminin resmi duyurusu ise Netflix'in Çarşamba günü New York'ta reklamverenlere yaptığı ve gelecek projelerini tanıttığı ön sunumun bir parçası olarak geldi. Prodüksiyon başlangıç tarihi ve yönetmeni henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top