Hesabım
    Halle Berry'li Korku Filmi "Never Let Go"dan İlk Fragman

    Alexandre Aja'nın yönettiği "Never Let Go" (Asla Bırakma), ormanda kötü bir ruhun musallat olduğu bir aileyi konu alıyor.

    Halle Berry'nin başrolünü üstlendiği korku filmi "Never Let Go" (Asla Bırakma) için ilk resmi fragman yayınlandı.

    Filmin yönetmenliğini daha önce "Oxygen", "Crawl" gibi filmlere imza atan korku-gerilim yönetmeni Alexandre Aja üstleniyor. "The King Tide", "Mean Dreams" gibi çalışmalarla tanınan Kevin Coughlin, senaryoyu Ryan Grassby ile birlikte yazdı.

    "Never Let Go", yıllardır kötü bir ruhun musallat olduğu ormanda yaşayan bir aileyi konu alıyor. Güvenliklerini koruyan tek şey tehdidin varlığına olan inançlarıdır, ancak çocuklardan biri ruhun gerçek olup olmadığından şüphe etmeye başlayınca her şey hızla yerle bir olur.

    Fragman, Berry'nin güçlü performansına ilk bakışın yanı sıra, yoğun ve dehşet verici ve tutkulu korku hayranlarını tatmin edecek kadar ürkütücü sahnelerin ipucunu içeriyor. Oyuncu kadrosunda Halle Berry'e Christin Park, Matthew Kevin Anderson, Stephanie Lavigne eşlik ediyor.

    Film, Oscar ödüllü Berry'nin korku türündeki ilk filmi olacak ve son olarak 2022'de Roland Emmerch imzalı "Moonfall" ile izleyci karşısına çıkan yıldızı 2024 sonlarında yeniden sinema salonlarına getirecek.

    "Never Let Go" (Asla Bırakma) 27 Eylül'de sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top