Hesabım
    "Culpa Mia"nın İngiliz Versiyonu Geliyor: "My Fault: London"

    Prime Video, orijinal İspanyol yapımı "Culpa Mia"nın İngiliz versiyonunu tanıttı.

    Prime Video

    Prime Video, İspanyol orijinal filmi "Culpa Mia"nın büyük başarısının ardından, İngiliz yeniden çevrimi "My Fault: London"ın geleceğini duyurdu.

    Mercedes Ron'un çok satan Culpables üçlemesinden ilk kitabın hikayesine odaklanan "My Fault: London", Asha Banks (A Good Girl's Guide to Murder) ve Matthew Broome (The Buccaneers) tarafından canlandırılan Nick ve Noah'ın hikayesini yeniden anlatacak.

    Hikaye, annesi Ella zengin bir adama aşık olunca, William ve oğlu Nick ile birlikte yaşamak zorunda kalan Noah'ı konu alıyor. Noah ve Ella bu verisyonda Amerika'dan Londra'ya taşınıyorlar. Yeni hayatına alışmaya çalışan 18 yaşındaki Noah ile kötü çocuk Nick arasında bir çekim oluşur.

    Bu süreçte, Nick ile aralarındaki çekimi görmezden gelmeyi denerken onunla arasındaki karmaşık ilişkiyi anlamaya çalışır. Ancak Noah'ın bilmediği bir şey vardır; görüşmediği babası hapishaneden çıkar ve onun her hareketini takip etmeye başlar. Noah, ilk kez aşık olurken bir yandan da yıkıcı geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

    Çekimleri yakın zamanda İngiltere'de tamamlanan filmin yönetmenliğini Dani Girdwood ve Charlotte Fassler üstleniyor. Senaryo ise Melissa Osborne (Change) tarafından yazıldı. Filmin yayın tarihi henüz belli değil.

    Filmde ayrıca Eve Macklin, Ray Fearon, Enva Lewis, Jason Flemyng, Kerim Hassan, Sam Buchanan, Amelia Kenworthy ve Harry Gilby rol alıyor.

    "My Fault: London"ın yapımcılığını 42'den Ben Pugh ve Erica Steinberg üstleniyor. Kari Hatfield, Pokeepsie Films'ten Alex de la Iglesia, Carolina Bang ve Domingo González ise idari yapımcı olarak görev alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top