Hesabım
    Ryan Reynolds, Marvel Filmlerinin Jenerik Sonrası Sahnelerini Hedef Aldı!

    Reynolds "Deadpool & Wolverine" için bir sorumluluk reddi beyanı yayınladı ve Marvel'ın zorunlu jenerik sonrası sahnelerinden kaçınacaklarını söyledi.

    Marvel Studios

    "Deadpool & Wolverine"in vizyona girmesine sadece iki ay kaldı ve filmin tanıtım kampanyaları hızlanırken, filmde bizi nelerin beklediğine dair merakımız da artıyor. Neyse ki Ryan Reynolds'ın bunula ilgili ufak bir açıklaması var.

    Geçtiğimiz günlerde Disney'in bilet satış duyurusunun bir parçası olarak yayınlanan fragmanda, Deadpool'un ve Wolverine'in başlangıçta bir köşeden kendinden emin bir şekilde yürüdüğü ağır çekimde, Wolverine'in bacaklarının arasına göz açıp kapayıncaya kadar kaçıracağınız bir QR kodu yerleştirildi.

    Bu kod, Ryan Reynolds'un "Deadpool & Wolverine" hakkında alaycı bir sorumluluk reddi beyanını aktardığı bir YouTube videosunu açıyor. Aşağıdan izlenebilecek videoda Reynolds şunları söylüyor:

    "Bu film Battlefield Earth'ün devamı kadar yetersiz. Çoğunlukla birbirimizi anlamsızca döveceğiz, Disney'le düşman olacağız, birkaç pislik şakası yapacağız, benim için birkaç şaka yapacağız, Hugh'un için bir sürü şaka yapacağız ve Marvel'ın zorunlu jenerik sonrası sahnesinden tamamen kaçınacağız.

    Henüz anlamadıysanız, bunlar her zaman başka bir filmin reklamıyla biltecek başka bir filmin reklamıdır. Öyleyse arkanıza yaslanın, rahatlayın, yetişkin erkeklerin ve yetişkin kadınların taytlarla dolaştıkları ve sanki dev bir kültürel yardım çığlığı değilmiş gibi davrandıkları boş bir rüya diyarına seyahat ederken IQ'nuzu düşürüp kalp atış hızınızı yükseltelim. Bu sinemadır."

    Reynolds'un Marvel filmlerinin jenerik sonrası sahneleriyle dalga geçen ve "Deadpool & Wolverine"de bunun olmayacağını belirten bu eğlenceli açıklamasına rağmen, ScreenRant, resmi kanallar aracılığıyla yayınlanan başka bir videoda bu satır ve jenerik sonrası sahnelerin yorumlarının tamamen atlandığına dikkat çekiyor.

    Sorumluluk reddi beyanı videosunun, Reynolds'un Deadpool tanıtım kampanyalarında olduğu gibi ciddiye alınmaması gerektiği açık. "Deadpool & Wolverine" jenerik sonrası sahnesinin varlığı çeşitli kaynaklar tarafından neredeyse onaylanmış olsa da Reynolds yönelttiği eleştiride haksız değil.

    Şu ana kadarki 56 Marvel Sinematik Evreni filminin jenerik sonrası sahnesinden yalnızca 13'ü gelecekteki filmlerle ilgili değil. Bunlar arasında "Ant-Man ve The Wasp"ın sonunda davul çalan karınca, "Spider-Man: Homecoming"in sonunda dördüncü duvarı kıran Kaptan Amerika ve "Avengers"ın sonundaki ikonik shawarma sahnesi yer alıyor.

    Geriye kalanlar ise değişen derecelerde şeffaflıkla gelecekteki projeleri tanıtarak hayranları bir sonraki film için heyecanlandırmayı amaçlıyor. Nick Fury'nin Avengers ekibini toplamak için yaptığı ziyaretlerden başlayarak, bu geleneğin amaçlananı sağladığı kesinlikle söylenebilir.

    Ancak son yıllarda, Marvel artık jenerik sonrası vaatlerini yerine getirememe tehlikesiyle karşı karşıya olduğundan, jenerik sonrası sahneler hayranlar üzerinde aynı etkiye sahip değil.

    "Deadpool & Wolverine" 26 Temmuz'da sinemalarda!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top