Hesabım
    Julia Roberts'lı Guadagnino Filmine Andrew Garfield ve Ayo Edebiri Katıldı

    Luca Guadagnino, gerilim filmi "After The Hunt" için yıldızlardan oluşan bir kadro kuruyor.

    .

    Luca Guadagnino'nun (Challengers, Call Me By Your Name) Julia Roberts başrollü yeni filmine, Andrew Garfield'dan sonra "The Bear"ın ödüllü oyuncusu Ayo Edebiri de katıldı.

    Nora Garrett tarafından yazılan "After The Hunt" adlı gerilim filmi, bir üniversite profesörünün hikayesini anlatıyor.

    Başarılı öğrencilerinden biri, meslektaşlarından birine karşı suçlamada bulununca, profesör de kendi geçmişinden gelen karanlık bir sırrın ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Bu süreçte kendisini kişisel ve mesleki bir dönüm noktasında bulur.

    "After the Hunt" için bu yaz sete çıkılması bekleniyor. Film gelecek yıl sinemalarda gösterime girecek.

    Imagine Entertainment'tan Brian Grazer ve Allan Mandelbaum, Frenesy banner'ı aracılığıyla Guadagnino'yla birlikte yapımcılığını üstleniyor; Imagine Entertainment'tan Karen Lunder ise Garrett'la birlikte yapımcılığını üstleniyor.

    Hızla günümüzün en çok aranan oyuncularından biri haline gelen Edebiri, FX'in 27 Haziran'da üçüncü sezonuyla geri dönen ve dördüncü sezonu için yenilenen beğenilen komedisi "The Bear" ile tanındı.

    Chicago'nun mutfak dünyasında geçen Christopher Storer dizisinde aşçı yardımcısı Sydney rolüne bürünen oyuncu, diğer büyük ödül programlarının yanı sıra Emmy, Altın Küre, SAG Ödülleri, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri ve Indie Spirits ödüllerinden beğeni topladı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top