Hesabım
    Demi Moore, Channing Tatum'un "Ghost" Yeniden Çevrimi Hakkında İlk Kez Konuştu

    Tatum, Patrick Swayze ve Demi Moore başrollü "Hayalet" filminin haklarını, filmi daha "farklı" şekilde yeniden çekmek için satın aldı.

    .

    Cannes Film Festivali'nde prömiyer yapan korku filmi "The Substance"taki performansıyla övgüler toplayan Demi Moore'a, kariyerindeki en ünlü filmlerden biri olan "Hayalet"in (Ghost) yeniden çevrimi ile ilgili neler düşündüğü soruldu.

    Moore, 1990 yapımı unutulmaz doğaüstü aşk filminde, Patrick Swayze ve Whoopi Goldberg ile birlikte rol aldı. Swayze filmde hayatını kaybeden, ancak kız arkadaşını (Moore) yaklaşmakta olan bir tehlikeden kurtarmak amacıyla, eksantrik bir medyumun (Goldberg) da yardımıyla hayalet olarak geri dönen Sam karakterine hayat verdi.

    "Magic Mike" yıldızı Channing Tatum geçtiğimiz yıl Oscar ödüllü klasiğin haklarını satın aldığını, filmi yeniden çekmeyi planladığını açıklamış ve Swayze'nin rolünü oynamak istediğini belirtmişti.

    Vanity Fair'e verdiği röportajda Tatum, "orijinal filmin sorunlu stereotiplerini sarsmayı" içeren "farklı bir uyarlama" yapmayı hedeflediğini söylemişti.

    Moore, Entertainment Weekly'e verdiği röportajda, Tatum'un filmi ele almasıyla ilgili hiçbir sorunu olmadığını söylüyor:

    "Bakın, her hikaye bir bakıma zaten anlatıldı. Harika olan şey, şeylerin yeniden yorumlanabilme şeklidir. Bence, bazı filmler var ki dokunulmadan bırakılması daha iyi ve bazense yeniden yorumlamada harika sürprizler olabiliyor."

    Yapım şirketi Free Association'ın yeniden yapım haklarını almasından bu yana Tatum'un kendisiyle iletişime geçip geçmediği sorulduğunda Moore şunları söylüyor:

    "Hayır, yapmadı... O süper yetenekli, ne yapmaya karar vereceğini merak ediyorum."

    "Hayalet" gişede 506 milyon dolar hasılat elde etmesinin yanı sıra, senaryo ve En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Whoopi Goldberg) kategorilerinde iki Oscar kazanarak dünya çapında büyük başarı elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top