Tom Holland "The Odyssey" Hakkında Konuştu: “Nolan’ın Şimdiye Kadarki En Farklı Filmi Olacak!”

“Spider-Man” yıldızı Tom Holland, GQ Sports’a filmle ilgili olarak “Sette yaşadığım en iyi deneyimdi.” dedi.

Getty Images

Christopher Nolan’ın “Oppenheimer” sonrası merakla beklenen filmi “The Odyssey”, şimdiden yıldız oyuncu kadrosu ve teknik iddiasıyla konuşuluyor. Homeros’un epik destanını modern bir üslupla beyazperdeye taşıyacak olan proje, 17 Temmuz 2026’da Universal Pictures etiketiyle gösterime girecek ve Hollywood’un tamamen IMAX kameralarıyla çekilen ilk büyük stüdyo yapımı olarak kayıtlara geçecek.

Filmde Odysseus’u Matt Damon canlandırırken, Tom Holland onun oğlu Telemakhos’u oynuyor. Holland, GQ Sports’a verdiği röportajda set deneyimini şöyle anlattı: “Kesinlikle hayatımın işi, hiçbir şüphe yok. Bir film setinde geçirdiğim en iyi deneyim oldu.

Nolan ve yapımcı eşi Emma Thomas’la çalışmanın nasıl bir şey olduğu sorulduğunda, oyuncu hayranlığını gizlemedi: “Chris ve Emma’nın çalışma şekline hayran kaldım. Neden sektörün en iyileri oldukları apaçık ortada. Bu sürecin tam merkezinde bulunmak, bir ustadan ders almak gibiydi.” Holland çekimlerde Matt Damon ve Anne Hathaway’le aynı sahneyi paylaşmayı ise “rüya gibi” diye nitelendirdi. “Matt Damon her zaman kahramanım olmuştur, Anne Hathaway de öyle. Onlarla aynı sahnede olup arkadaşlık kurabilmek inanılmazdı. Her gün sete bir amaçla geldim, kendimi kanıtlamak için.

Holland, Nolan’dan gelen telefonun kariyerinin dönüm noktalarından olduğunu da ekledi ve “Bu, on yıl önce ‘Spider-Man’ rolü için aldığım telefon kadar büyük bir andı. Gerçekten gurur duyuyorum ve inanılmaz heyecanlıyım.” dedi.

Zendaya, Lupita Nyong’o, Robert Pattinson, Charlize Theron ve Jon Bernthal gibi isimlerin de yer aldığı dev kadroya bakıldığında, “The Odyssey”in dünya çapında fırtına koparması sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

İdil Hazal Acar
İdil Hazal Acar
-İçerik Editörü
Sanat filmleri ithal ederek başladığı kariyerinde, farklı formatlarda sinema içerikleri üretmeyi sürdürüyor. ODTÜ’de aldığı Felsefe eğitimini; romancı, eleştirmen ve senarist kimlikleriyle harmanlayarak gişe rekortmeni filmler ve festival seçkileri arasında aynı tükenmeyen merakla mekik dokuyor.
Benzer Haberler