Hesabım
    BluTV Ekim Ayı Seçkisi Açıklandı!

    BluTV'nin yeni programında neler var?

    BluTV'nin Ekim ayı programına hangi filmlerin ekleneceği resmi olarak açıklandı. Son yıllarda film festivallerinin en çok konuşulan ödüllü filmleri BluTV'ye geliyor. Aralarında Burning, Honeyland, Transit ve Still Alice gibi yapımlar bulunuyor.

    Türkiye'nin yerli streaming platformu BluTV, orijinal içeriklerinin yanı sıra platforma getirdiği önemli film ve dizilerle konuşulmaya devam ediyor. Ekim ayının önemli yapımları arasında Guy Ritchie'nin geçtiğimiz yıllarda vizyona giren filmi The Gentlemen, Cannes ödüllü Burning, En İyi Belgesel ve En İyi Uluslararası Film kategorilerinde Oscar adayı olan Honeyland, Cannes ödüllü The Square, Altın Ayı adayı Transit, Kristen Stewart başrollü biyografik film Seberg, Oscar ödüllü Still Alice ve Michael Haneke yönetmenliğindeki Happy End bulunuyor.

    Discovery+ iş birliğiyle ise BluTV'de The Globe, Celebrity IOU Joyride, No Responders Left Behind yapımları yerini alacak. BluTV, dünyaya yayılmaya devam ediyor. Türkiye, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da izleyici karşısına çıkan platform, bir süre önce Discovery ile birlikte çalışma yürütmeye başlamıştı. Platformun yerli orijinal yapımları ise ilgileri çekmeye devam ediyor. Bugüne kadar Yeşilçam, Bozkır, Behzat Ç., Saygı, Yarım Kalan Aşklar, Alef, Çıplak, 7Yüz ve son olarak İlk ve Son dizileri izleyici karşısına çıktı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top