Hesabım
    Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Venom: Let There Be Carnage" Oldu

    Venom, gişede sıkı bir başlangıç yaptı

    1-3 Ekim hafta sonu rakamlarına göre gişenin yeni lideri Tom Hardy başrollü Venom 2: Let There Be Carnage oldu. 90 milyon dolar gibi iddialı bir açılış gerçekleştiren film, hız kesmezse pandemi döneminin en iyisi olabilir. Listenin ikinci sırasında ise The Addams Family 2 yer alıyor. Animasyon filminin açılış hasılatı 18 milyon dolar oldu.

    Üçüncü sırada, Shang-Chi and Legend of the Ten Rings yer aldı. Hafta sonu hasılatı 6 milyon dolar olan film toplamda ise 200 milyon dolar barajını geride bıraktı. Dördüncü sırada The Sopranos'un öncesini anlatan The Many Saints of Newark filmi yer alıyor ve hasılatı 5 milyon dolar oldu. İlk beşi tamamlayan film ise 3.5 milyon dolar hasılatla Dear Evan Hansen oldu.

    Listenin altıncı sırasında 2.2 milyon dolarla Free Guy yer alırken, yedinci sırada 1.2 milyon dolarla korku filmi Candyman yer aldı. Jungle Cruise ise 680 bin dolar hasılatla sekizinci sırada yer aldı. Dokuzuncu sırada Chal Mera Putt 3 yer aldı ve 640 bin dolar hasılat elde etti. İlk 10'u tamamlayan film ise The Jesus Music oldu ve 560 bin dolar hasılat elde etti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top