Hesabım
    DC FanDome'a Katılacak Oyuncular ve Ekipler Açıklandı

    DC FanDome, 16 Ekim'de düzenlenecek.

    DC Comics'ten gelen yeni açıklamayla birlikte yılın en büyük hayran etkinliklerinden biri olan FanDome'a kimlerin katılacağı resmiyet kazandı. Online olarak düzenlenen FanDome'un en önemli başlıkları Peacemaker, The Batman, The Flash, Aquaman and The Lost Kingdom, Shazam! Fury of The Gods, Black Adam, Doom Patrol, Batman: Caped Crusader, Supergirl, Superman & LoisThe Flash (dizi), Batwoman ve Naomi olacak.

    DC FanDome etkinliğine The Batman ekibinden yönetmen Matt Reeves'in yanı sıra Batman'i canlandıran Robert Pattinson ve Catwoman'a hayat veren Zoe Kravitz katılacak. Aquaman and the Lost Kingdom'dan Jason Momoa ve Yahya Abdul Mateen II; Shazam! Fury of the Gods ekibinden Zachary Levi; Black Adam'dan Dwayne Johnson etkinliğe katılarak filmleri hakkında yepyeni bilgiler açıklayacaklar. Pierce Brosnan, Quintessa Swindell, Noah Centineo ve Aldis Hodge, Johnson'a panelde eşlik edecek.

    2022 yılı içerisinde başlayacak olan animasyon dizidi Batman: Caped Crusader'ın ekibinden Bruce Timm; Harley Quinn animasyon dizisinden Kaley Cuoco ve Ron Funches; Doom Patrol'dan Matt Bomer; Supergirl'den Melissa Benoist, Mehcad Brooks, Katie McGrath, Chyler Leigh, Jeremy Jordan, Jesse Rath, Chris Wood, Staz Nair, Peta Sergeant, Nicole Maines ve David Harewood; The Flash dizisinden Grant Gustin ve Candice Patton; henüz başlamayan Naomi dizisinden ise Ava DuVernay ve Kaci Walfall DC FanDome'a katılım sağlayacak.

    DC FanDome 2021 etkinliği 16 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik, Amerika saatiyle öğlen 1'de düzenlenecek. Türkiye'de ise akşam 8'de Twitch, YouTube, Facebook ve Twitter üzerinden etkinliğe ulaşılabilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top