Hesabım
    Resident Evil: Welcome to Raccoon City Fragmanında En Başa Dönüyoruz!

    Resident Evil uyarlamasından ilk fragman yayınlandı.

    Efsanevi korku oyunu serisi Resident Evil, yeniden sinemaya uyarlandı. Resident Evil: Welcome to Raccoon City adını alan filmden resmi bir fragman paylaşıldı. Hannah John-KamenKaya Scodelario ve Robbie Amell filmin yıldızı olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City'nin fragmanında 1998 yılına dönüş yaptığımızı görüyoruz. Her şeyin başlangıç tarihi olan 30 Eylül 1998'de Claire, Umbrella Corp'u yok etmek için harekete geçiyor. Toplanan ekibimiz, deneylerin yapıldığı meşhur mekana giriş yapıyor. Oyunlarda birçok kez gördüğümüz mekanın en azından giriş kısmının oyunlardaki versiyonuna benzediğini söyleyebiliriz.

    Korku türündeki Resident Evil oyun serisinden yakın zamanda farklı karakter hikayelerini de izlemiştik. Ethan Winters'ın hikayesini sonlandırmış gibi görünen Resident Evil 8: Village, birkaç ay önce piyasaya sunulmuştu. Hideo Kojima'nın yaratıcısı olduğu seri kaldığı yerden devam ediyor. Bu sırada Netflix, bir Resident Evil animasyon filmini izleyici karşısına çıkarmıştı. Ancak film, pek beğenilmedi.

    Johannes Roberts'ın yazıp yönettiği Resident Evil: Welcome to Raccoon City'de  Hannah John-Kamen, oyunların meşhur başkarakteri Jill Valentine'a hayat verecek. Kaya Scodelario, Claire Redfield'ı; Robbie Amell ise Chris Redfield'ı canlandıracak. Tom Hopper, Albert Weskel ile; Neal McDonough, William Birkin ile ve Avan Jogia, Leon karakteri ile Resident Evil'daki yerini alacak. Donal Logue'u ise Brian Irons olarak izleyeceğiz.  Lily Gao ise Ada karakteriyle karşımıza çıkacak.

    Resident Evil: Welcome to Raccoon City, yurt dışında 24 Kasım'da, ülkemizde ise 3 Aralık'ta sinemalarda olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top