Hesabım
    No Time To Die, Amerika Gişesine Lider Girdi

    James Bond, Amerika gişesini ele geçirdi

    25. James Bon filmi olan ve Daniel Craig'in Bond olrak son kez karşımıza çıktığı No Time To Die, Amerika gişesine lider girdi. 8-10 Ekim hafta sonu gişe sonuçlarına göre No Time To Die, 56 milyon dolarla birinci sırada yer aldı. Hafta sonunun ikincisi ise, geçen hafta rekor açılış yapan ve bu hafta sonu 32 milyon dolar kazanan Venom: Let There Be Carnage oldu.

    Üçüncü sırada animasyon devam filmi Addams Family 2 yer aldı ve 10 milyon dolar hasılat elde etti. Dördüncü sırada, yılın en önemli filmlerinden Shang-Chi ve 10 Halka Efsanesi yer aldı. Film, hafta sonunda 4.2 milyon dolar hasılat elde etmeyi başardı. İlk beşi tamamlayan film ise The Many Saints of Newark oldu. The Sopranos'un öncesini anlatan film 1.4 milyon dolar kazandı.

    Altıncı sırada, daha önce birkaç hafta lider olan ve son hafta sonu 1.3 milyon dolarla komedi aksiyon Free Guy yer aldı. Yedinci sıraya geldiğimizde ilk haftasını yaşayan filmlerden birini görüyoruz. A24'ün yeni filmi Lamb, açılış günlerinden 1.1 milyon dolar kazandı. Listenin sekizinci sırasında yine 1 milyon dolar kazanan bir başka film Dear Evan Hansen yer aldı.

    Son iki sırada ise korku filmi Candyman ve açılış haftasında olan Met Opera: Boris Godunov yer aldı. Candyman, 700 bin dolar, Godunov ise 387 bin dolar elde edereke ilk 10'a girmeyi başardılar ve listeyi yamamladılar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Amerika Gişesinde "Shang-Chi" Rekora Koşuyor
    • Amerika Gişesinin Yeni Lideri "Venom: Let There Be Carnage" Oldu
    • Amerika Gişesinde Free Guy'ın Liderliği Devam Ediyor
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top