Hesabım
    Thomasin McKenzie Başrollü "Last Night In Soho"dan Yeni Fragman!

    Anya Taylor Joy ve Thomasin McKenzie'yi Edgar Wright filminin başrolünde izleyeceğiz.

    Baby Driver, Scott Pilgrim vs The WorldShaun of The Dead gibi birbirinden iyi filmlerin yönetmeni olan Edgar Wright, yeni filmi Last Night In Soho ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Filmden yeni bir fragman resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda geçmiş ile geleceğin birleştiğini görüyoruz.

    Toronto Film Festivali, BFI Londra Film Festlivali, Busan Uluslararası Film Festivali gibi dünya çapında önemli festivallerde gösterilen Last Night In Soho, vizyona girmeye hazırlanıyor. Eleştirmenlerin beğenisini toplayan film, dram, gerilim ve gizem türlerinde karşımıza çıkıyor. Last Night In Soho'nun oyuncu kadrosunda başrolde Thomasin McKenzie olmak üzere, The Queen's Gambit ile dikkatleri üzerine çeken Anya Taylor Joy, The Crown'ın yıldızlarından Matt Smith, rahmetli usta oyuncu Diana Rigg, Terence Stamp, Jessie Mei LiJames Phelps gibi isimler bulunuyor.

    Filmin konusu ise şöyle: Londra'da yaşayan genç bir kadın olan Sandy'nin en büyük tutkusu modadır. Tasarımcı olarak yeteneklerinin dışında Sandy, zamanda yolculuk edebilmektedir. Bir gün kendisini 1960'ların Londra'sında bulan Sandy, burada hayranı olduğu şarkıcı Jack ile tanışır. Ancak Sandy çok geçmeden 1960’ların Londrası'nın hiç de göründüğü gibi olmadığını fark eder.

    Last Night In Soho, ülkemizdeki izleyicileriyle 12 Kasım tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top