Hesabım
    Venom: Let There Be Carnage'da The Matrix Resurrections Sahnesi Var!

    Venom: Let There Be Carnage ile ilgili bir detay paylaşıldı.

    Screenrant'in haberine göre Venom: Let There Be Carnage'da The Matrix Resurrections'dan bir sahne kullanıldı. Venom 2'nin lokasyon yöneticisi Christopher Kusiak'ın sözlerine göre Venom: Let There Be Carnage ve The Matrix Resurrections, San Francisco'da aynı set ortamında çekildi. İki filmin senaryosunda da helikopter sahnelerinin yer alması üzerine, Venom'a The Matrix Resurrections sahnesi eklendi.

    Söylenenlere göre Venom: Let There Be Carnage'da Eddie Brock'un San Francisco'nun Coit Kulesi'nde polisten kaçma sahnesi yer alıyor. Bu sırada helikopterlerin şehri aradığı görülüyor. Bu helikopterlerin polise ait olduğu varsayılıyor. Bu helikopter sahnesi esasen Venom için çekilmedi. San Francisco'nun farklı bir yerinde prodüksiyonu yapılan The Matrix Resurrections filmi için çekildi. Böylelikle sahne, Venom: Let There Be Carnage'a eklendi ve filmin bütçesinde tasarrufa gidildi.

    Matrix yüzünden birçok çekimin aksadığını belirten Kusiak, bu konuda şu sözleri sarf etti: "Birçok konu çekimleri etkiledi. Matrix şehir merkezini kontrol ettiği için sürüş çekimlerimizin çoğu yapılamadı. The Matrix yüzünden istediğimiz çoğu lokasyonu kullanamadık. Sonunda da dublör çekimlerini otoparkta yapmak zorunda kaldık. Eğer şehre önce biz gelseydik işler tam tersi olurdu."

    Venom: Let There Be Carnage'ın konusu ise şöyle: Başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ve  Shriek'in Venom ile mücadelesi anlatılıyor. Vücudunu paylaştığı Venom ile yaşamaya alışmaya çalışan Eddie Brock, artık eski hayatına geri dönmek ister. Venom tüm gününü kötü adamları döverek ve muazzam açlığını tatmin ederek geçirmek isterken, Eddie bir gazeteci olarak kariyerine yeniden başlamak için mücadele eder. Eddie, başarısız bir infazdan sonra hapishaneden kaçan seri katil Cletus Kasady ile röportaj yaparak kariyerini alevlendirmeyi planlar. Ancak onunla iletişime geçmesi Eddie'nin kendisini beklenmedik maceraların içinde bulmasına neden olur.

    Tom Hardy başrollü, Andy Serkis yönetmenliğindeki film, yurt dışında 1 Ekim'de vizyona girdi. Ülkemizde 15 Ekim'de izleyici karşısında olacak. 22 Aralık'ta ise HBO Max'te yayınlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top