Hesabım
    Zaman Yolculuğu İçeren "Needle in a Timestack"ten Fragman

    Romantik bilim kurgu filminden ilk uzun fragman yayında

    Geçmiş artık sadece tarih kitaplarına ait değil, artık onu yaşayabilir, ona dokunabilir, değiştirebiliriz! Lionsgate, yönetmen/yapımcı John Ridley'den (Jimi: All Is by My Side) gelen bilimkurgu romantik gerilim filmi Needle in a Timestack'in uzun metrajlı resmi fragmanını yayınladı. Yakın gelecekte geçen film, insanların bir şekilde geçmişi tekrar ziyaret etmelerini sağlayan bir tür teknoloji içeriyor.

    Nick ve Janine, Janine'in eski kocası onları ayırmak için zamanı çarpıncaya kadar evlilikte mutluluk içinde yaşarlar. Anıları kaybolmaya başladığında, sevdiği her şeye tutunmak ya da ondan vazgeçmek için neyi feda etmeye hazır olduklarına karar vermelidirler. "Zamanın akışkan olduğu ve tüm yaşamın sadece bir yanılsama olabileceği bir gelecekte aşk dayanabilir mi?"

    Needle in a Timestack'te Leslie Odom, Jr. ve Cynthia Erivo başrolde. Onlara, Orlando Bloom, Freida Pinto, Jadyn Wong, Laysla De OliveiraHiro Kanagawa ve James Kirk eşlik ediyor. Bu yeni fragman, zamanda yolculuk meselesini biraz ikinci plana atıyor ve romantizme odaklanıyor. Aşk bir daire şeklinde olsaydı, ruh eşinizle birlikte olmak için hangi çizgileri geçerdiniz?

    Needle in a Timestack, Cold Around the Heart ve Jimi: All Is by My Side filmlerinin yanı sıra Let It Fall: Los Angeles 1982-1992 adlı belgeselin yönetmenliğini yapan Amerikalı yapımcı / yönetmen John Ridley tarafından yönetiliyor. Robert Silverberg'in aynı adlı kitabından uyarlanan filmin senaryosu da John Ridley'e ait. Lionsgate, filmi 15 Ekim 2021'den itibaren online ve bazı sinemalarında gösterime sokacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top