Hesabım
    Alicia Vikander, Tomb Raider'ın Devamı Hakkında Konuştu

    Yıldız oyuncudan yeni güncelleme geldi!

    Tomb Raider yıldızı Alicia Vikander, uzun zamandır beklenen devam filminin durumu hakkında bir güncelleme yaptı. Aynı isimli video oyununa dayanan Tomb Raider, Lara Croft'un harabeleri ve arkeolojik gizemleri ortaya çıkarmak için yaptığı macerasını izleyen bir aksiyon-macera film dizisi. Vikander, Angelina Jolie'nin 2001 ve 2003 yapımı Tomb Raider filmlerinde büyük beğeni toplayan performansının ardından 2018 yapımı yeni versiyonunda ikonik rolü üstlendi.

    Vikander'ın versiyonu, babasının ortadan kayboluşunu ortaya çıkarmak için bir göreve başlayan, daha genç bir Lara Croft'u gösterdi. Tomb Raider'ın yeniden başlatılması eleştirmenlerden karışık eleştiriler alırken, film nihayetinde ticari olarak başarılı oldu. 106 milyon dolarlık bir bütçeye karşılık gişede 274.7 milyon dolar kazandı. Yönetmen Ben Wheatley'in (Free Fire, Rebecca) başlangıçta projeyi yönetmek üzere eklendiği bir devam filmi yıllardır geliştiriliyor. Birden fazla gecikmeden sonra, bu yılın başlarında Lovecraft Country yaratıcısı Misha Green'in Tomb Raider 2'yi yöneteceği açıklandı.

    Total Film dergisi için verdiği yeni bir röportajda Vikander, Tomb Raider 2'nin Green'in yeni yönüyle nasıl bir araya geldiğinden bahsetti. 33 yaşındaki İsveçli aktrise göre, Lovecraft Country'deki işini çok sevdiği için yazar/yönetmen projeye dahil olduğunda heyecanlandı. Vikander, devam filminin aksiyon sahneleri ve dublörleri üzerinde işbirliği yapmak için Green'le birkaç Zoom görüşmesi yaptığını bildirdi. Vikander; "Misha ile yaptığım Zoom'larda sonunda kendi yaşımdaki başka bir kadınla oturmak çok eğlenceli oldu. Yapmak istediğimiz büyük aksiyon setleri ve akrobasiler hakkında konuştuk. Yola koyulup, birlikte bir şeyler yapabileceğimize inandık." dedi.

    Green, Twitter'da senaryonun taslağını yazmayı çoktan bitirdiğini duyurdu. Şu anda projenin çalışma adı Obsidian olsa da kadroya hangi oyuncuların katılacağı veya çekimlerin ne zaman başlayacağı belli değil. Başrolünde Vikander'ın yer aldığı 2018 yapımı Tomb Raider, 2000'lerin başında büyük başarı elde eden film serisine olan ilgiyi canlandırmayı amaçlıyordu. Lara Croft'un daha cesur tasvirini seven hayranlar için, devam filminin ağır gecikmeleri kesinlikle hayal kırıklığı yarattı. Tomb Raider 2'yi çevreleyen tüm belirsizliklere rağmen, Vikander'ın son güncellemesi heyecan verici.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top