Hesabım
    Robert Pattinson Başrollü "The Batman"den İki Yeni Poster!

    The Batman'den kırmızı ve siyah tasarımlardan oluşan posterleri paylaşıldı.

    The Batman, son yılların en büyük merakla beklenen filmlerinden biri olarak yerini alıyor. Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturduğu noir dedektiflik filmi The Batman'den iki yeni poster paylaşıldı. Bunun anlamı fragmanın çok yakında yayınlanacağı olabilir.

    The Batman posterlerinde Robert Pattinson'ın hayat verdiği Bruce Wayne'i ve Paul Dano'nun canlandırdığı The Riddler karakterini görüyoruz. Filmin orijinalinde Ben Affleck'in başrolde yer alması planlanıyordu. Ama Affleck, özel yaşamında gerçekleşen olaylar nedeniyle DC dünyasından çekilme kararı almıştı. Bu durumda rol, Good Time, King, Life gibi indie yapımlarla başarı yakalayan yıldız oyuncu Pattinson'a verildi. Oyuncunun Bruce Wayne'i canlandıracak olması büyük bir tartışmaya neden olsa da, Matt Reeves'in yarattığı harika kadro, yönetmenin güven kazanmasını sağladı.

    Film, ayrıca iki yeni spin-off dizisinin çekilmesi için anlaşma yapılmasına neden oldu. Açıklamalara göre Colin Farrel'ın karakteri olan The Penguin ve Jeffrey Wright'ın karakteri olan Jim Gordon için birer spin-off dizisi çekilecek. Diziler HBO Max'te yayınlanacak. HBO Max platformunun 2022 yılı içerisinde Türkiye'deki izleyicilerine açılması bekleniyor.

    The Batman'in oyuncu kadrosunda Bruce Wayne rolüyle Robert Pattinson, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Catwoman rolüyle Zoe Kravitz, Carmine Falcon rolüyle John Turturro, Alfred Pennyworth rolünde Andy Serkis, The Riddler rolünde Paul Dano, Gil Colson rolüyle Peter Sarsgard, Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright yer alıyor.

    Film, 4 Mart 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    The Batman Posterleri

    The Riddler

    The Batman Posterleri

    Bruce Wayne

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top