Hesabım
    Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor, Bilim Kurgu Romantizmi "The Pod Generation"ın Başrolü

    The Pod Generation'ın yıldızları Emilia Clarke ve Chiwetel Ejiofor olacak.

    Game of Thrones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke, kariyerine bir bilim kurgu filmi ile devam edecek. The Pod Generation adını alan filmde Clarke'ın partneri, Doctor Strange'in Mordo'su Chiwetel Ejiofor olacak. The Pod Generation, bilim kurgu romantizmi olacak. Aynı zamanda komediyi aynı potada eritecek.

    The Pod Generation filminde bir bitkibilimci olan Alvy, yapay zekanın her bir köşesine doğanın yerini alarak hükmettiği dünyaya olan güvenini yitirmiştir. Ama Alvy, yeni bir nesil yaratarak dünyaya şans vermeye de hazırdır. Alvy, sevgilisi Rachel ile birlikte bebek sahibi olmak ister. Rachel'ın çalışması, dev teknoloji şirketi Pesagus'un imkanlarını kullanmalarını sağlayacaktır. Ama bu teknoloji, biraz garip durumlara yol açacaktır.

    The Pod Generation'da Alvy'ye Chiwetel Ejiofor hayat verirken, Rachel olarak Emilia Clarke'ı izleyeceğiz. Filmde, teknolojinin doğanın yerine geçmesi konusuna eleştiri getirilecek. Filmin yapımcı şirketinin yöneticisi Fionnuala Jamison'ın sözlerine göre The Pod Generation, teknolojinin etik sorunlarına değinecek. Filmin yönetmen koltuğuna ise Sophie Barthes oturacak. The Pod Generation filmi, Cold Souls ve Madame Bovary'nin ardından yönetmenin üçüncü uzun metraj filmi olarak yerini alacak.

    The Pod Generation'ın çekimlerine 2022'nin Mart ayında başlanacak. Henüz bir gösterim tarihi belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top