Hesabım
    Léa Seydoux'lu Bruno Dumont Filmi "France"tan Fragman

    Fransız kara komedisinden ilk fragman yayında

    "Neden göz önünde olman gerekiyor?" Kino Lorber, ilk kez bu yılın başlarında 2021 Cannes Film Festivali'nde gösterilen Fransız kara komedisi France için resmi bir fragman yayınladı. Ayrıca, Toronto ve New York Film Festivali'nde oynamaya devam etti ve aralık ayından itibaren sinemalarda gösterime girmeye hazırlanıyor.

    Léa Seydoux, Bruno Dumont'un çağdaş haber medyasının bir hicvi olarak başlayıp, giderek daha zengin ve daha karanlık bir şeye dönüşen, beklenmedik, sarsıcı yeni filminin merkezinde zeki bir karakter olarak yer alıyor. Meşgul kariyeri ve özel hayatı arasında gidip gelen ünlü bir gazetecinin hayatı, acayip bir trafik kazasıyla alt üst olur. Seydoux, kendi kendini hesaba çekmenin yanı sıra, onu mahveden garip bir romantizmle uğraşan TV muhabiri "France de Meurs" olarak karşımıza çıkıyor.

    Oyuncular arasında, Blanche Gardin, Benjamin Biolay, Emanuele Arioli, Juliane Köhler, Gaëtan Amiel ve Jawad Zemmar yer alıyor. Bu film Cannes'dan en iyi eleştirileri alamadı ama yine de oldukça ilgi çekici bulundu. İzleyicilerini kışkırtmaktan asla çekinmeyen Bruno Dumont, Lea Seydoux'yu, Paris'in yoğun bir caddesinde dikkatsizce genç bir teslimatçıya çarptıktan sonra kariyeri, ev hayatı ve psikolojik istikrarı sarsılan, görünüşte soğukkanlı bir süperstar olan TV gazetecisi France de Meurs olarak yönetiyor.

    France, The Life of Jesus, Humanity, Twentynine Palms, Flanders, Hadewijch, Outside Satan, Camille Claudel 1915, Slack Bay, Jeannette: The Childhood of Joan of Arc ve birçok önemli yapıma imza atan Dumont'un son filmi. Film, bu yılın başlarında, 2021 Cannes Film Festivali'nde prömiyer yaptı. Ağustos ayında Fransa'da zaten açıldı. Filmin genel gösterimi 10 Aralık'ta gerçekleşecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top