Hesabım
    Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'dan Fragman Paylaşıldı!

    Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, Helen Mirren'in sunumuyla yayınlanacak.

    Harry Potter temalı yarışma turnuvası Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'dan resmi bir fragman paylaşıldı. Usta oyuncu Helen Mirren, yarışmanın sunuculuğunu üstleniyor. Ayrıca Harry Potter filmlerinin yıldızlarından Tom Felton ve Shirley Henderson, konuk olarak katılım sağlıyor.

    RedThe QueenHitchcockGosford ParkHızlı ve Öfkeli 9 ve daha birçok önemli yapımda başrolü üstlenen usta oyuncu Helen Mirren'in sunuculuğunu üstlendiği Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'un fragmanı yayınlandı. Harry Potter temalı bilgi yarışması Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, 4 günlük bir hayran etkinliği olarak karşımıza çıkacak. Yarışma, TBS ve Cartoon Network kanalları üzerinden ekranlarda olacak.

    Helen Mirren, Tom Felton ve Shirley Henderson'ın yanı sıra Simon Fisher-Becker, Luke Youngblood, Pete Davidson, Jay Leno ve daha birçok sürpriz isim yarışmada konuk olarak yer alacak. Yarışmacılar dört farklı gruba ayrılacaklar. Bu gruplar da Hogwarts'ın binaları Gryffindor, Hufflepuff, Ravenclaw ve Slytherin'den oluşacak. Kazananlar, Harry Potter stüdyolarından Wizarding World'ü ziyaret etme şansı, Harry Potter New York Store'dan yapacakları alışverişlerde harcamaları için 1.000$, Broadway oyunu Harry Potter and the Cursed Child'da bilet, Universal Orlando Stüdyoları'nda üç gece konaklamalı The Wizarding World ziyareti ve Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore filminin özel gösteriminden bir yer kazanacaklar.

    Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses'ın ilk günü 28 Kasım tarihinde gerçekleştirilecek. Bu bölümde Gryffindor ile Hufflepuff karşılaşacak. 5 Aralık'ta Slytherin ve Ravenclaw karşılaşması yapılacak. Kaybeden takımlar son bir şans için 12 Aralık'ta birbirleriyle yarışacaklar. 19 Aralık'ta ise büyük final gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top