Hesabım
    John Woo, Aksiyon Filmi ‘Silent Night’la Geri Dönüyor

    Aksiyon ustası Woo'dan yeni film yolda

    joblo.com

    İkonik aksiyon filmi yönetmeni John Woo tarafından yönetilecek olan, uzun yıllar sonra Amerika'ya dönüş anlamı taşıyan Silent Night için dev şirketler ihale savaşlarını başlattı. Yükselen yıldız Joel Kinnaman, tek kelime konuşmadan, yüksek profilli bir aksiyon hikayesinin başrolünde yer alacak ve yeteneklerini konuşturacak.

    Hikaye oldukça tanıdık; Sıradan bir baba, küçük oğlunun ölümünün intikamını almak için yeraltı dünyasına giriyor. Film, Capstone tarafından finanse edilecek ve dağıtımcı için görüşmelerde bulunuyor. John Wick'ten Basil Iwanyk, Erica Lee, Christian Mercuri ve Lori Tilkin yapımcılık yapıyor ve Capstone'dan Ruzanna Kegeyan, Joe Gatta ile birlikte projeyi denetliyor.

    Woo'nun Hollywood'a geri dönüş olasılığı, alıcıları harekete geçirmeye yetecek kadar ilgi çekici. A Better Tomorrow, The Killer to Bullet in the Head ve Hard Boiled gibi stilistik Hong Kong aksiyon klasiklerini yönettikten sonra Woo, Hollywood'a geldi ve Broken Arrow, Face/Off ve Mission: Impossible II gibi aksiyon filmlerini yönetti. Woo, 2003 yılında Ben Affleck'in oynadığı Paycheck'ten sonra filmlerini Çin'de çekmeye devam etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top