Hesabım
    Amerika Gişesinde "Dune" Liderliği Devam Ediyor

    Dune, ikinci haftasında da lider

    Amerika gişesinin 29-31 Ekim hafta sonu sonuçlarına göre epik film Dune, ikinci haftasını da lider kapattı. Üç günde 15 milyon dolar hasılat elde eden film, toplamda 70 milyon dolara ulaştı. Listenin ikinci sırasında, geçtiğimiz haftalarda açılış rekoru kıran Halloween Kills yer aldı ve hafta sonunda 8.5 milyon dolar kazanmayı başardı. 

    Üçüncü sırada yer alan, 25. James Bond filmi No Time To Die, hafta sonu 8 milyon dolar elde etti ve toplamda 133 milyon dolara ulaştı. Dördüncü sırada ilk haftasını yaşayan ve 6.5 milyon dolar kaznan My Hero Academia: World Heroes' Mission yer alırken, ilk beşi tamamlayan film Venom: Let There Be Carnage oldu ve 5.7 milyon dolar elde etti.

    Altıncı ve yedinci sıralarda da açılış haftasını yaşayan filmler yer aldı ve ilginç bir şekilde aynı hasılata sahip oldu. Last Night in Soho ve Antlers, 4.1 milyon dolarlık açılışlarıyla ilk 10'a girmeyi başardılar. Sekizinci sırada ise, listenin animasyon filmlerinden biri olan Rone's Gone Wrong yer aldı ve 3.8 milyon dolarlık bir hasılat elde ett. 

    Son iki sıraya geldiğimizde ise sırasıyla The Addams Family 2 ve The French Dispatch yer aldı. Dokuzuncu olan animasyon devam filmi The Addams Family 3.2, onuncu sırada yer alan The French dispatch ise 2.7 milyon dolar hasılat elde etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • 25. James Bond Filmi "No Time To Die"ın Galasından Görseller
    • Amerika Gişesinde "Halloween Kills" Fırtınası
    • Dune'un Devam Filmi Geleceği Kesinleşti!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top