Hesabım
    Ünlü Oyuncu Semra Dinçer Hayatını Kaybetti

    Başarılı oyuncu, bir süredir kanser tedavisi görüyordu

    Sinema ve TV dünyasının sevilen oyuncularından Semra Dinçer hayatını kaybetti. Bir süredir akciğer kanseri olan oyuncu, bu sabah, 56 yaşında hayata gözlerini yumdu. Acı haberi, ilk olarak, iki yıldır kendisinin tedavisiyle de yakından ilgilenen müzisyen Haluk Levent verdi ve sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

    Haluk Levent, paylaşımında; "Akciğer kanseriydi. 2 yıl öncesinden itibaren Ahbaplar ilgilendi. İsmini vermedik. Sadece S.D olarak yazmıştık. Hayırseverler tarafından 2 kez ev tutuldu, sayısız operasyon yaptırıldı ama olmadı. Oyuncu Semra Dinçer ablamızı az önce kaybettik. Sevenlerinin başı sağolsun." sözlerine yer verdi.

    1965 yılında Ankara’da doğan Semra Dinçer, oyunculuk kariyerine 1980’de Ankara Sanat Evi’nde başladı. Zerk, Bana Bir Aşk Şarkısı Söyle, Filler ve Çimen, Beni de Götür, Turkish Pasaport ve Döngel Karhanesi gibi filmlerde rol aldı. En çok konuşulan rollerinden biri ise Kuzey Güney dizisinde canlandırdığı Handan Tekinoğlu karakteri oldu.

    Oyuncunun yer aldığı diziler arasında ise Vuslat, İstanbullu Gelin, Emanet, Görüş Günü Kadınları, Dinle Sevgili, Maskeli Balo, Kavak Yelleri, Kardelen, Derman, Gonca Karanfil, Geniş Zamanlar, Leylan, Kaybolan Yıllar, Yağmurdan Sonra, Yolun Sonu ve İnadım İnat yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top