Hesabım
    Roland Emmerich İmzalı Bilim Kurgu "Moonfall"dan Fragman!

    Moonfall'un ilk fragmanı yayında.

    Yıldız oyuncu kadrosuyla karşımıza çıkmasını beklediğimiz bilim kurgu filmi "Moonfall"un ilk fragmanı resmi olarak yayınlandı. Dünyanın yok oluşuna tanık olacağımız Moonfall'un fragmanında Ay'a ayak basılmasıyla birlikte 50 yıl boyunca saklanan bir sırdan söz ediliyor.

    Independence Day, The Day After Tomorrow ve 2012 gibi kıyamet filmleriyle tanınan yönetmen Roland Emmerich'in yönetmen koltuğuna oturduğu Moonfall, Ay'ın Dünya'ya çarpış anına tanıklık etmemizi sağlayacak gibi görünüyor. Moonfall, ayın yörüngeden çıkıp, dünyaya doğru yaklaşması karşısında insanların yaşadıklarını konu ediyor.

    Moonfall'un hikayesinin kökeni, Apollo 11'e uzanıyor. 1969 yılında Apollo 11, Ay'a adım attıktan sonra 2 dakikalığına Dünya ile iletişim kurmayı başarır. Filmde Donald Sutherland'in karakterinin söylediklerine göre, bu yalandır. Orada dönen çok daha karanlık bir olay vardır ve 50 yıl boyunca saklanmıştır. Şimdi ise durdurmak için çok geçtir. Dünya 5 kez yok olma tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştır. Şimdi ise 6. tehlike geliyordur.

    Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Patrick Wilson'ın rolü, gözden düşen bir NASA astronotu olacak. Wilson'ın karakteri gittiği son uzay yolculuğunu trajik bir şekilde sonlandırmak zorunda kalır. All The Money In The World ile tanıdığımız Charlie Plummer ise Wilson'ın oğlunu canlandıracak. Halle Berry'nin eski bir NASA astronotu olduğu ve yaklaşan felaketi ilk fark edenlerden biri olacağı biliniyor. Donald Sutherland, John Bradley, Eme Ikwuakor, Michael Pena diğer isimler arasında yer alıyor.

    Moonfall, 4 Şubat 2022'de sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top