Hesabım
    "Şehrin Azizleri" Geri Dönüyor!

    Üçüncü bölüm için çalışmalar başladı

    Şehrin Azizleri (Boondock Saints) geri dönüyor! Yönetmen Troy Duffy, kanunsuz bir yolda ilerleyen İrlandalı kardeşler Connor ve Murphy MacManus'un destanının yeni bölümü Boondock Saints III için Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery ile yeniden bir araya geliyor. 1999 ve 2009 yıllarında ilk iki bölümü yayınlanan film, üçüncü bölümüyle 2022'de izleyici karşısına çıkacak.

    İlk iki filmin hikayesi şöyle başlar; İrlanda asıllı ikiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, dindar insanlar olarak Boston'da yaşarlar. İkili, Tanrı’nın kendilerine dünyayı kötülüklerden korumak için misyon yüklediğine inanarak, Boston’ın azılı suçlularını temizlemeye başlar. Kurbanlar kötü insanlar olunca, halktan kimse paniğe kapılmaz. Aslında, ikizlerin peşine düşen FBI ajanı Paul Smecker bile, kendisinin yapmak isteyip yapamadığı birşey olarak görmektedir bu temizliği. Veritas (hakikat) ve Aequitas (adalet) kavramlarını kılavuz edinen kardeşler, arkalarında halk desteğiyle yollarına devam ederler ama yollarına çıkmak isteyenler olacaktır.

    Impossible Dream Entertainment ortakları Shaun Redick (Get Out, BlackKkKlansman) ve Yvette Yates Redick, filmi Don Carmody (Good Will Hunting) ve Duffy ile birlikte üretiyor. Latter, filmin senaryosunu Flanery ile birlikte yazdı ve Reedus'tan yardım aldı. Film, Flanery'nin The Boys ve Reedus'un The Walking Dead dizisindeki çalışmalarını tamamladığı önümüzdeki mayıs ayında çekilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top