Hesabım
    Nolan Filmi "Oppenheimer"ın Başrolü Robert Downey Jr. ve Matt Damon Olacak

    Oppenheimer'ın oyuncu kadrosundan iki yeni isim açıklandı.

    Yıldız oyuncular Robert Downey Jr. ve Matt Damon, aynı projede buluşuyor. Açıklamalara göre Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'ın başrol oyuncuları Downey Jr. ve Damon olacak. Film, blockbuster bir uzun metraj olarak karşımıza çıkacak. Ayrıca farklı oyuncuların Oppenheimer kadrosuna dahil olacağı konuşuluyor.

    Son olarak Dolittle filminde izlediğimiz ve Avengers: Endgame'de bir efsaneye dönüşen Robert Downey Jr. ile Ridley Scott'ın yeni filmi Son Düello'da karşımıza çıkan yıldız oyuncu Matt Damon, aynı filmde görülecek. Christopher Nolan'ın Tenet'in ardından hayata geçireceği yeni projesi Oppenheimer için böylece harekete geçilmiş olundu. Bir süre önce, Oppenheimer'in kadrosunda Emily Blunt'ın yer alacağı konuşuluyordu. Ancak bu konuda henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Ayrıca Peaky Blinders'ın başarılı oyuncusu Cillian Murphy ile görüşmeler devam ediyor.

    Filmin konusu ise şöyle açıklandı: Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atım bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

    Oppenheimer filmi Kai Bird ve Martin J. Sherwin'in yazarı olduğu Nobel ödüllü American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer kitabından uyarlanacak. Christopher Nolan, son olarak Tenet başarısızlığı nedeniyle Warner Bros ile yollarını ayırmıştı. Stüdyolar, Nolan'ın yeni filmi için yarış halini almıştı. Universal, Oppenheimer'ı 100 gün boyunca sinemada gösterimde tutmak şartıyla bu savaşı kazanmıştı.

    Oppenheimer, 21 Temmuz 2023 tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top