Hesabım
    Yerli Komedi "Fazla Şaapma" Sinemalarda!

    Fazla Şaapma, 5 Kasım'da sinemalarda!

    Yerli komedi filmi "Fazla Şaapma", vizyona girmek için gün sayıyor. Ömür Özdemir'in kaleme aldığı senaryodan, Ahmet Kapucu tarafından yönetilen film, 5 Kasım Cuma günü salonlardaki yerini alacak ve vizyon yolculuğuna başlayacak. Özdemir, filmin senaryosunu aynı adı taşıyan ve yine kendi yazdığı kitabından uyarladı. 

    Fazla Şaapma, hayata tutunmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. Ömür, öğretmen çocuğu olan genç bir adamdır. Askerliğini tamamladıktan sonra bir dönem işsiz kalan Ömür, hayatına bir yön vermek için çabalar. Kendisini "o dükkana ne açılsa tutmadı cümlesindeki dükkan gibi bir insan" olarak tanımlayan Ömür, iş hayatında tutunmaya çalıştığı sırada gönlünü genç bir kadına kaptırır.

    Filmin oyuncu kadrosunda; Ömür Özdemir, Ceyda Kasabalı, Fırat Albayram, Hakan Meriçliler, Selin Dumlugöl, Yaşar UzerNilgün Karababa ve Hilmi Erdem yer alıyor. Filmin ilk teaser fragmanı yakın zamanda görücüye çıktı. İddialı komedi filmi, 5 Kasım Cuma günü itibarıyla vizyondakini yerini alacak ve izleyicisini salonlara bekliyor olacak.  

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top