Hesabım
    Komedi Filmi "Home Sweet Home Alone"dan Yeni Fragman

    Yeni nesil Evde Tek Başına'dan ikinci fragman yayında

    Aile, Noel tatilinden önce çılgınlar gibi eğlendi. Asıl eğlence daha sonra başlayacaktı ve tatil için evden ayrıldılar ama küçük bir şeyi unuttular! Disney Plus, sevilen Evde Tek Başına tatil filmi serisini yeniden tasarladı ve Home Sweet Home Alone'u ortaya çıkardı. Filmden ikinci resmi fragman yayınladı. Aisling BeaKenan ThompsonTim SimonsPete HolmesDevin RatrayAlly Maki ve Chris Parnell ile birlikte Ellie KemperRob Delaney ve Archie Yates başrolde.

    Yates Ailesi, Noel tatili için Japonya'ya doğru yola çıktığında geride kalan yaramaz ve becerikli genç bir çocuk olan Max Mercer'ın başına gelenleri izliyoruz. Daha sonra, paha biçilmez bir yadigarı geri almaya çalışan evli bir çift, gözlerini ailenin evine diktiğinde, onu izinsiz girenlerden korumak Max'e düşüyor. Devamı ise orijinal seriden iyi bildiğimiz aksiyon ve kahkaha dolu anları getiriyor. 

    Dan Mazer, filmin yönetmen koltuğunda oturuyor. Mikey Day ve Streeter Seidell senaryoyu kaleme aldı. Yapımcılığı Hutch Parker ve Dan Wilson, yürütücü yapımcılığını Jeremiah Samuels üstleniyor. 1990'da Hugues tarafından kaleme alınan ve Macaulay Culkin'in başrolde oynadığı, Chris Columbus'un yönettiği komediyle başlayan Evde Tek Başına serisinin önceki beş bölümü gişede iyi bir başarı yakaladı ve John Williams'ın müzikleriyle, orijinal şarkısı için iki Oscar adaylığı kazandı.

    Disney Plus, bu proje dışında ayrıca Cheaper By the Dozen, Night at the Museum ve Diary of a Wimpy Kid gibi Fox filmlerinin yeni versiyonları üzerinde çalışıyor. Home Sweet Home Alone, 12 Kasım'da yalnızca Disney Plus'ta prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top