Hesabım
    Gal Gadot Snow White Filminde Kötü Kraliçe Olacak

    Disney'in live Action Snow White filminde Gal Gadot'u Kötü Kraliçe olarak izleyeceğiz

    Disney'in live-action Snow White filminde kötü kraliçe rolünü Wonder Woman filmleriyle dikkat çeken Gal Gadot'un oynacağı açıklandı. The Amazing Spiderman ve 500 Days of Summer gibi filmlerle öne çıkan yönetmen Marc Webb'in yöneteceği filmin prodüksiyonuna 2022'de başlanacak.

    Disney'in Grimm Kardeşlerin ünlü Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler masalından uyarlanan 1937 yapımı Snow White and the Seven Dwarfs filmi bir animasyon klasiği olarak sinema tarihindeki yerini koruyor. Entertainment Tonight'a verdiği röportajda Gal Gadot ikonik bir karakteri canlandıracağı için çok heyecanlı olduğunu ve çekimleri dört gözle beklediğini söyledi.

    Live-action olarak uyarlanacak proje için 2016'dan beri çalışılıyor. Filmin müziklerini Benj Pasek ve Justin Paul yapacak. Daha önce yine Disney'in animasyon klasiklerinden Aladdin'in Will Smith'li live-action uyarlamasını yapan Disney'in Snow White'ın dışında diğer live-action uyarlamaları Halle Bailey'in oynacağı Little Mermaid ve Tom Hanks'in oynacağı Pinocchio olacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top