Hesabım
    Chris Pratt Instagram Paylaşımıyla Tepki Topladı

    Chris Pratt Instagramda yaptığı paylaşımla yeni eşine kendisine sağlıklı bir kız çocuğu verdiği için teşekkür etti. Pratt'in eski eşi Anna Faris ile birlikteliğinden doğan çocuğu ise sağlık sorunları ile mücadele ediyor.

    Guardians of Galaxy serisinin yıldızı Chris Pratt, Instagram'da 2019 yılında evlendiği Katherine Schwarzenegger ile bir fotoğrafını paylaştı ve ''Bana inanılmaz bir hayat ve muhteşem, sağlıklı bir kız verdi'' notunu düştü. Pratt'in metnindeki ''sağlıklı bir kız'' vurgusu sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu çünkü Pratt'in eski eşi Anna Faris ile birlikteliğinden doğan oğlu Jack, doğumundan bu yana birçok sağlık sorunu ile mücadele ediyor. 

    Korkunç Bir Film serisindeki Cindy Campbell rolü ile tanınırlık kazanan oyuncu Anna Faris ile Chris Pratt, 2007 yılında Take Me Home Tonight filminin çekimlerinde tanıştılar ve 2009 yılında da evlendiler. 2012 yılında, oğulları Jack dokuz hafta erken doğarak dünyaya geldi ve beyin kanaması nedeniyle yoğun bakımda bir ay geçirdi. Doktorlar, Faris ve Pratt'i özel eğitime ihtiyaç duyabilecek bir çocuk yetiştirmek durumunda kalabilecekleri konusunda bilgilendirdiler. Chris Pratt ve Anna Faris 2017 yılında boşandı ve Jack'in velayetini annesi aldı. Bugün dokuz yaşında olan Jack, geçirdiği bir çok ameliyatın ardından görme bozukluğu gibi bir takım rahatsızlıklar yaşamaya devam etse de hayatını tehdit eden bir sağlık problemi yaşamıyor. 

    Chris Pratt, 2019 yılında ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger'in kızı, yazar Katherine Schwarzenegger ile evlendi ve 2020'nin Ağustos ayında çiftin ilk çocukları dünyaya geldi. Pratt'in Instagram paylaşımında eşine teşekkür ederken, ''sağlıklı bir kız'' vurgusunda bulunması, sosyal medyada Anna Faris'e destek kampanyası ile karşılık buldu. 

    Bu gönderiyi Instagram'da gör

    chris pratt (@prattprattpratt)'in paylaştığı bir gönderi

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top