Hesabım
    Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'dan Altyazılı Fragman

    Hayalet Avcıları'nın devam filmi Hayalet Avcıları: Öteki Dünya 19 Kasım'da vizyonda!

    Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, küçük bir taşra kasabasına taşınan bir ailenin, büyükbabalarından kalan hayalet avcıları efsanesini kullanarak kasabayı hayalet istilasından kurtarmasını anlatıyor. Bu yönüyle, 1984 yapımı Hayalet Avcıları ve 1989 yapımı Hayalet Avcıları 2'nin hikayesini devam ettiren film, serinin orijinal  filmlerine konu olan olaylardan yaklaşık otuz yıl sonrasına odaklanıyor. 

    Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie HudsonSigourney Weaver ve Annie Pots Hayalet Avcıları: Öteki Dünya'da orijinal serideki rolleri ile tekrar seyirci karşısına çıkacak. Filmde ayrıca Paul Rudd, Finn WolfhardMckenna Grace ve Carri Coon rol alıyor. Filmin yönetmenliğini üstelenen Jason Reitman, aynı zamanda senaryosunu da Gil Kenan ile birlikte yazdı. Hayalet Avcıları: Öteki Dünya, Hayalet Avcıları ve Hayalet Avcıları 2'nin hikayesel açıdan devam filmi. Ancak, 1980'lerin en popüler komedi filmlerinden olan Hayalet Avcıları'nı günümüze taşıma çabalarının ilk girişimi olan 2016 yapımı Hayalet Avcıları filmini de değerlendirirsek, toplamda serinin dördüncü filmi olacak. 

    Covid-19 döneminin getirdiği kısıtlamalar nedeniyle gösterim tarihi birkaç kez ertelenen Hayalet Avcıları: Öteki Dünya 19 Kasım'da seyirci ile buluşacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top