Hesabım
    ''King Richard: Yükselen Şampiyonlar''dan Altyazılı Teaser

    Will Smith'in başrolünde olduğu filmden yeni bir teaser yayınlandı

    Will Smith'in, ünlü tenisçiler Serena Williams ve Venus Williams'ın babası Richard Williams'ı canlandırdığı Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar filminden yeni bir teaser yayınlandı. 

    Kızları Serena ve Venus henüz okula bile başlamadan, onların tenis kariyerini planlayan Richard Williams'ı merkezine alan biyografik filmde Williams kardeşleri Demi Singleton ve Saniyya Sidney canlandırıyor. Richard Williams'ın kızlarını tarihin en başarılı tenis oyuncuları olarak yetiştirdiği 1980'li yıllarda, ailenin yaşadığı California'nın Campton bölgesi uyuşturucu ve şiddet batağındaydı. Richard, Serena ve Venus'un antrenman yapabilmesi için, tenis kortlarını da kontrolü altına alan çete üyeleriyle tartışmak, hatta şiddetli kavgalar yaşamak durumunda kalıyordu. Mücadeleci ve idealist baba Richard Williams rolünün, Will Smith'e yeni ödüller getirmesi bekleniyor. 

    Dünya prömiyerini Telluride Film Festivali'nde yapan Kral Richard: Yükselen Şampiyonlar'ın yönetmen koltuğunda Reinaldo Marcus Green oturuyor. Filmin senaryosu ise Zach Baylin tarafından yazıldı. Oyuncu kadrosunda Jon Bernthal, Tony GoldwynSusie Abromeit ve iki kez Emmy adayı olan Dylan McDermott'u barındıran film 19 Kasım'da vizyona girecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top