Hesabım
    Eternals Dünya Çapında $161.7 Milyon Hasılat Elde Etti

    Marvel Sinematik Evreni'nin son filmi Eternals, ABD'deki ilk haftasonunda $71 milyon hasılatla gişenin lideri oldu

    Henüz vizyona girmeden olumsuz eleştirilerle gündeme gelen, hatta eleştirmenlerce Marvel Sinematik Evreni'nin ''En Kötü'' filmi olarak değerlendirilen Eternals, geçtiğimiz cuma günü vizyona girdi. Hakkındaki olumsuz yorumlara rağmen seyircileri sinema salonlarına çekmeyi başaran film, ABD'deki ilk hafta sonunda $71 milyon hasılat elde ederek gişenin zirvesine oturdu. Böylece Covid-19 pandemisi döneminde ABD'de en iyi açılış yapan dördüncü film oldu.

    Güney Kore'de $14.4 milyon, Birleşik Kralık'ta $7.1 milyon, Fransa'da $6.7 milyon, Meksika'da $5.7, Avustralya'da $5 milyon ve İtalya'da $4.6 milyon hasılat elde eden Eternals, toplamda dünya genelinde $161.7 milyon gibi görkemli bir hasılatla açılış yaptı. Film önümüzdeki hafta sonunda Rusya ve Endonezya'da da vizyona girecek. Çin'deki gösterimi ise kesin değil. Eternals ayrıca, filmdeki eşcinsellik temsili nedeniyle Kuveyt, Katar, Suudia Arabistan gibi ülkelerde de yasaklanmış ve vizyona girmemişti. 

    ABD gişesinde ikinci sırada ise, gösterimde üçüncü haftasını geride bırakan Dune yer aldı. $7.62 milyon hasılat ile ikinci sırada yer alan Dune'u, $6.18 milyon ile Ölmek İçin Zaman Yok, $4.47 milyon ile Venom: Zehirli Öfke 2ve $3.6 milyon ile Robot Ron Bir Sorun Var filmleri izliyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top