Hesabım
    ''Spiderman: No Way Home''dan İlk Poster Yayınlandı

    Sony Pictures, Spiderman: No Way Home filminin ilk posterini yayınladı

    Yılın en çok beklenen filmlerinden birisi olan Spider-man: No Way Home'dan ilk resmi poster yayınlandı. Sony Pictures tarafından paylaşılan posterde, Spiderman'in etrafında Doctor Octopus'un mekanik kollarını ve Spiderman'in diğer düşmanlarını görebiliyoruz. Posterin sağ üst köşesinde, filmin fragmanında da bombasını gördüğümüz Green Goblin yer alıyor. Posterin geri kalanında ise fragmanda yer almayan Sandman ve Electro'ya göndermeler var.

    Filmde Doctor Octopus karakterini, aynı karaktere 2004 yapımı Spider-Man 2 filminde de hayat veren Alfred Molina canlandıracak. Ayrıca The Amazing Spider-Man 2'de Electro karakteriyle izlediğimiz Jamie Foxx da yine Electro olarak Spider-man: No Way Home'da yer alacak. Hayranlar tarafından, daha önceki Spiderman filmlerinde Green Goblin'e hayat veren Willem Dafoe ve Sandman'i canlandıran Thomas Haden Church'ün de filmde yer alması bekleniyor ancak bu yönde resmi bir açıklama şimdiye kadar yapılmadı. Filmin posterinde bu karakterlere de yer verilmesi ise, Spiderman evreninin bu klasik kötülerinin yine aynı oyuncular tarafından canlandırılacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. 

    17 Aralık 2021'de seyirciyle buluşacak olan filmde Peter Parker/Spiderman rolüyle Tom Holland başrolde yer alıyor. Holland'a önceki filmlerde olduğu gibi ZendayaMarisa Tomei ve Jon Favreau eşlik edecek. Ayrıca Benedict Cumberbatch, Marvel Sinematik Evreni'nde canlandırmayı sürdürdüğü Doctor Strange karakteriyle filmde yer alacak. 

    İşte Spider-man: No Way Home'un ilk posteri:

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top