Hesabım
    Aykut Enişte 2'nin Kamera Arkası Görüntüleri Yayınlandı

    BKM, 3 Aralık'ta vizyona girecek Aykut Enişte 2'den kamera arkası görüntüler yayınlandı

    Yönetmen koltuğunda Onur Bilgetay'ın oturduğu, BKM yapımı devam filmi Aykut Enişte 2'den ilk kamera arkası videosu yayınlandı. 

    Yakın dönemin öne çıkan yerli komedilerinden olan Aykut Enişte, 2019 yılında vizyona girmiş ve başarılı bir gişe performansı göstermişti. Devam filmi Aykut Enişte 2'nin çekimleri ise 2020'de tamamlandı, ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle sinema salonlarının kapalı kalması filmin gösterim tarihinin 2021 sonuna ertelenmesine neden oldu. 

    3 Aralık'ta seyirci ile buluşacak Aykut Enişte 2'nin başrolünde, ilk filmde de başrolü üstlenen ve filme adını veren Aykut Enişte karakterini canlandıran Cem Gelinoğlu yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosunda, yine ilk filmde de oynayan Melis BabadağMüfit Kayacan ve Lale Başar gibi isimler dikkat çekiyor. Aykut Enişte 2'de kadroya ayrıca, Aykut Enişte'nin bacanağı rolüyle Hakan Yılmaz katılıyor. 

    Filmin yönetmeni, Aykut Enişte'yi de yöneten Onur Bilgetay. Senaryo ekibinde ise, ilk filmin de senaryosunu yazan Cem Gelinoğlu, Giray Altınok'un yanı sıra Muammer Tali yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top