Hesabım
    ''Bekle Bizi Vahşi Doğa''dan Türkçe Dublajlı Fragman!

    Bekle Bizi Vahşi Doğa, 10 Aralık'ta Netflix'te

    Netflix yapımı animasyon filmi Bekle Bizi Vahşi Doğa'dan Türkçe dublajlı ilk fragman yayınlandı. Film, korkutucu olduğu düşünülen hayvanların hikayesini anlatmasıyla dikkat çekiyor.

    Bekle Bizi Vahşi Doğa'nın konusu kısaca şöyle: Avustralya Tabiat Parkı'nda kilitli tutulan bir grup vahşi, ''ölümcül'' hayvan, ziyarete gelen insanların kendilerine canavarlarmış gibi bakmasından sıkılır ve gerçek yaşam alanları olan vahşi doğaya dönmek için hayvanat bahçesinden kaçarlar. Bu macerada onlara, hayvanat bahçesinin gözdesi ''Yakışıklı'' adındaki bir koala da eşlik eder.

    Harry Cripps ve Claire Knight tarafından yönetilen Bekle Bizi Vahşi Doğa'nın senaryosu da Harry Cripps'e tarafından yazılmış. Avustralya'nın vahşi doğasında geçen filmin orijinal seslendirme kadrosunda Isla Fisher, Guy PearceEric Bana gibi Avustralyalı ve Avustralya kökenli oyuncular yer alıyor.

    Fragmanda eve dönüş ve kendin olmak teması vurgulanıyor ve ''En Büyük Macera Eve Dönmektir'' sloganı öne çıkıyor. Bu yönüye çocuklar kadar büyüklerin de ilgisini çekebilecek olan Bekle Bizi Vahşi Doğa, 10 Aralık'tan itibaren Netflix'te izlenebilecek. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top