Hesabım
    ''Star Wars: Rogue Squadron'' Filminin Çekimleri Belirsiz Bir Tarihe Ertelendi

    Patty Jenkins'in yöneteceği filmin çekimleri, yönetmenin çalışma programının yoğunluğu nedeniyle ertelendi

    Wonder Woman ve Wonder Woman 1984 filmlerinin yönetmeni Patty Jenkins'in yöneteceği yeni bir Star Wars filmi, Disney tarafından 2020 sonunda duyurulmuştu. Filmin, 2019'da vizyona giren Star Wars: Rise of Skywalker'ın ardından vizyona girecek ilk Star Wars filmi olması planlanıyordu. Ancak Patty Jenkins'in yoğun çalışma programı, 2022'de başlaması planlanan çekimlerin belirsiz bir tarihe ertelenmesine neden oldu. Bu durumun, daha önce 22 Aralık 2023 olarak açıklanan vizyon tarihini de etkilemesi bekleniyor. Filmin en erken 2024'te vizyona gireceği tahmin ediliyor.

    Patty Jenkins'in, DC Films için üçüncü bir Wonder Woman filmi yöneteceği açıklandı. Jenkins ayrıca, Cleopatra isimli biyografik dramı yönetmeye hazırlanıyor. Henüz ön hazırlık aşamasında olan Cleopatra'nın başrolünde, Wonder Woman filmlerinde de başrolde yer alan Gal Gadot oynayacak. 

    Çekimlerine ne zaman başlanacağı belli olmayan Star Wars: Rogue Squadron, Star Wars filmlerinde görmeye alışık olduğumuz savaş pilotlarına odaklanacak. Patty Jenkins'in açıklamalarına göre film, Star Wars kitaplarından ve oyunlarından bazı esinlenmeler taşısa da diğer Star Wars filmlerinden bağımsız, orijinal bir hikayeyi anlatacak. 

    Bu projenin ertelenmesiyle birlikte, 2019'dan sonra vizyona girecek ilk Star Wars filminin, Taika Waititi'nin yazıp yöneteceği Star Wars filmi olması bekleniyor. Henüz ismi ve detayları belli olmayan bu filmin senaryosunu, Jojo Rabbit ile En İyi Uyarlama Senaryo Oscar Ödülünü kazanan Taika Waititi ve 1917 filmi ile En İyi Orijinal Senaryo dalında Oscar adayı olan Krysty Wilson-Cairns birlikte yazacak. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top