Hesabım
    Joaquin Phoenix'li ''C'mon C'mon''dan Yeni Fragman

    Joaquin Phoenix'in başrolde yer aldığı Mike Mills fimi ''C'mon C'mon''dan yeni fragman paylaşıldı

    Begginers ve 20th Century Women gibi filmlerle öne çıkan yönetmen Mike Mills'in, Joaquin Phoenix'li yeni filmi C'mon C'mon'dan yeni bir fragman yayınlandı. Siyah beyaz çekilen ve ödül sezonunda adından sıkça söz ettirmesi beklenen filmin senaryosu da Mills imzalı. Mike Mills, C'mon C'mon'dan önceki son uzun metraj projesi olan 20th Century Woman ile En İyi Orijinal Senaryo Oscar adaylığı kazanmıştı. 

    C'mon C'mon, Joaquin Poenix'in, kendisine En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ını getiren Joker'den sonraki ilk projesi. Filmde radyo gazetecisi Johnny karakterini canlandıran Phoenix, bu rolüyle de ödül sezonun iddialı isimlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Başroldeki Phoenix'e, Girls ve Transparent dizileriyle toplamda üç kez Emmy adayı olan Gaby Hoffman, oyuncu ve komedyen Jaboukie Young-White ve ilk kez bir sinema filminde yer alan çocuk oyuncu Woody Norman eşlik ediyor.

    C'mon C'mon, ABD'de yaşayan çocuklar ile dünyanın durumu ve geleceği hakkında röportajlar yapan Johnny'nin, zeki ve hassas bir çocuk olan yeğeniyle vakit geçirmesine ve bağ kurmasına odaklanıyor. Johnny'nin kardeşi Viv (Gaby Hoffman) bipolar bozukluktan muzdarip olduğu için, Johhny'den sekiz yaşındaki oğlu Jesse (Woody Norman) ile ilgilenmesini istiyor. Bu isteği kabul eden Johnny, Jesse ile Amerika boyunca uzanan bir yolculuğa çıkıyor. Los Angeles, New York, New Orleans gibi şehirleri gezen ikilinin arasında, Johnny'nin hiç beklemediği şekillerde bağ kuruluyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top