Hesabım
    Chris Columbus'tan Harry Potter Hayranlarını Heyecanlandıran Açıklama

    Harry Potter serisinin ilk iki filmini yöneten Chris Columbus, serinin devamı niteliğindeki ''Lanetli Çocuk'' tiyatro oyununu sinemaya uyarlamak istediğini söyledi.

    2001 yapımı Harry Potter ve Felsefe Taşı ile 2002 yapımı Harry Potter ve Sırlar Odası filmilerini yöneterek, çok sevilen fantastik edebiyat serisini beyazperdeye taşıyan ilk yönetmen olan Chris Columbus, Harry Potter hayranlarını heyecanlandıracak bir açıklama yaptı. 

    Columbus, Variety’ye verdiği röportajda, serinin son kitabındaki olaylardan 19 yıl sonrasını anlatan tiyatro oyunu ''Lanetli Çocuk’'u sinemaya uyarlamak istediğini söyledi. Chris Columbus, bu olası projede, Harry Potter oyuncularını da yeniden bir araya getirmek istiyor.

    Sekiz filmlik seride, unutulmaz Harry Potter, Hermione Granger ve Ron Weasley karakterlerine hayat veren Daniel RadcliffeEmma Watson ve Rupert Grint şimdilerde 30'lu yaşlarının başındalar. Bu da onları Lanetli Çocuk'ta yeniden Harry, Hermione ve Ron'u canlandırabilecekleri yaşlarda yapıyor. 

    Chris Columbus'un ''kendi küçük bir fantazisi'' olarak dile getirmesi, Harry Potter hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Ancak böyle bir proje ile ilgili henüz resmi bir açıklama yok.

    Harry Potter ve Draco Malfoy'un çocuklarına odaklanan Lanetli Çocuk, 2018'de Brodway'de ilk kez sergilendiğinde, tüm zamanların en yüksek haftalık bilet satış rekorunu kırarak büyük bir çıkış yaptı ve En İyi Oyun Ödülü de dahil olmak üzere 6 Tony ödülü kazandı. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top