Hesabım
    ''Transformers'' ve ''Star Trek''in Devam Filmleri Ertelendi

    Paramount Pictures, iki önemli projesini ertelediğini duyurdu.

    Paramount Pictures'ın aldığı karara göre, 24 Haziran 2022'de vizyona girmesi planlanan Transformers serisinin devam filmi Transformers: Rise of the Beasts, bir yıl ileriye ertelendi. Filmin yeni vizyon tarihi 9 Haziran 2023 olarak açıklandı. 

    Transformers: Rise of Beasts, Steven Caple Jr. tarafından yönetiliyor. Filmin oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback, Ron PerlmanPeter Cullen ve Luna Lauren Velez gibi isimler bulunuyor. 1990'lı yıllarda geçen bir hikayeyi anlatacak olan filmin Brooklyn, New York ve Peru'da sürdürülen çekimleri tamamlanmak üzere. 

    İsmi ve detayları henüz açıklanmayan yeni Star Trek filmi ise altı ay ileriye atıldı. Filmin 2023 yılının Aralık ayında vizyone girmesi planlanıyor. 2009 - 2016 yılları arasında çekilen Star TrekStar Trek Into Darkness ve Star Trek Beyond filmlerinde Kaptan Kirk rolünü canlandıran Chris Pine'ın projede yer alıp almayacağı kesinleşmedi. Ancak filmin, bağımsız bir hikayeyi anlatacak olması, Pine'ın ya da önceki filmlerde yer alan diğer oyuncuların projede yer alma ihtimalini düşürüyor. Filmin yönetmenliğini, WandaVision dizisinin yönetmeni Matt Shakman üstleniyor. Senaryo ekibinde ise Josh Friedman ve Cameron Squires bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top